Persondata- og cookiepolitik

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan REA Erhvervsbiler A/S behandler og sikre dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

REA Erhvervsbiler A/S

Københavnsvej 176

4000 Roskilde

Tlf. +45 46 75 71 00

CVR nr. 19555380

2. Beskrivelse af behandlingen

Formål

Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på produkter og tjenester, som du har anmodet om.

Markedsføring: Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation mod dig i forhold til konkrete produkter samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve.

Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside: Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder.

Kreditvurdering: Personoplysninger kan anvendes til at foretage kreditvurdering i forbindelse med køb.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  1. Almindelige personoplysninger:
  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • IP-adresse
  • Betalingsoplysninger
  • Købs- og betalingshistorik
  • Brug af digitale ydelser
  • Interesser og præferencer
  • Indkøbshistorik

Kilder

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig
  • Aktiviteter på vores hjemmeside
  • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige f.eks. telefonregister.

Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • Hvis det er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i.
  • Hvis det er nødvendigt for at vi kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. I henhold til bogføringsloven.
  • Nødvendig for forfølgelsen af REA Erhvervsbiler A/S legitime interesse i at sende nyhedsbreve, foretage kreditvurdering og i øvrigt kunne tilbyde dig en effektiv kundeservice.
  • Udtrykkeligt samtykke.

Modtagere

Vi kan dele dine personoplysninger med:

  • Til koncernforbundne selskaber, herunder Iveco Danmark. Til leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed f.eks.
  • Leverandører af tjenester, teknisk support og kundeservice.
  • Finansielle institutioner og udbydere af betalingstjenester.
  • Hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Opbevaring

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

  • I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationer i længere periode.
  • Så længe et afgivet samtykke til at modtage nyhedsbreve ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysninger f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

3. Konsekvenser ved behandlingen Såfremt ovenstående ved en fejl overtrædes

Vi vil rapportere enhver ulovlig krænkelse af personoplysninger af denne hjemmesides database til relevante myndigheder og personer indenfor 72 timer efter overtrædelsen, hvis det står klart, at lagrede personoplysninger er blevet stjålet.

4. Pligtmæssig information

Nedenstående oplysningerne er obligatoriske, såfremt du er kunde hos os. Hvis du ikke giver disse oplysninger, vil vi ikke være i stand til at levere varer eller ydelser til dig:

  • CVR-nummer
  • Virksomhedens navn
  • Faktureringsadresse
  • Kontaktperson med e-mail og telefonnummer

5. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at skrive til: mh@rea.as

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

6. Vores tredjeparts dataprocessor

Vi bruger en række tredjepartnere til at lagre og behandle data på vores vegne. Disse er nøje udvalgte:

  • Iveco Danmark A/S
  • Ubivox (Nyhedsbrevssystem)

7. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies kan indeholde tekst og tal herunder fx datoer. Der er ingen følsomme personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Nogle cookies bliver liggende på din computer, efter at du lukker browseren, mens andre slettes efter 30 min., eller når browseren lukkes.

8. Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til at gøre vores side hurtigere, se generel statistik, annoncering, remarketing og brugeradfærd.

Der skal en cookie til at huske, at du har godkendt cookie. For at kunne huske, at du har godkendt denne politik, gemmes en cookie.

Google analytics
Vi bruger cookies fra Google Analytics til statistiske formål for at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden. Oplysningerne benytter vi bl.a. til at få viden om, hvor mange besøgende der er, og om brugeradfærd. Vi kan bl.a. se, hvor de besøgende kommer fra, hvilke sider de besøger på hjemmesiden, og hvor længe de opholder sig på siderne. Det giver os en viden om, hvilke sider der fungerer, og hvilke sider vi bør forbedre.

Du kan slette cookies
I indstillingerne i din browser kan du slette cookies. På http://minecookies.org/cookiehandtering kan du læse mere om cookies og få vejledning om, hvordan du sletter cookies på forskellige browsere.

Som besøgende på siden accepterer du automatisk, at vi bruger cookies. Vi bruger primært cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til statistik.

Du kan altid henvende dig til mh@rea.as og bede om yderligere oplysninger.

Sidst opdateret: 3. december 2018